Japanese Hiragana

A study set covering all 46 Japanese hiragana characters and their romanized pronunciations.

Subject: languages

Flashcards

a
i
u
e
o
ka
ki
ku
ke
ko
sa
shi
su
se
so
ta
chi
tsu
te
to
na
ni
nu
ne
no
ha
hi
fu
he
ho
ma
mi
mu
me
mo
ya
yu
yo
ra
ri
ru
re
ro
wa
wo

Quiz questions

  1. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  2. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  3. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  4. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  5. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  6. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  7. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  8. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  9. Write "あ" in Japanese

    Answer: a

  10. Write "い" in Japanese

    Answer: i

  11. Write "う" in Japanese

    Answer: u

  12. What do you hear?

    Answer: e

  13. What do you hear?

    Answer: o

  14. Write "か" in Japanese

    Answer: ka

  15. Write "き" in Japanese

    Answer: ki

  16. Write "く" in Japanese

    Answer: ku

  17. What do you hear?

    Answer: ke

  18. What do you hear?

    Answer: ko

  19. Write "さ" in Japanese

    Answer: sa

  20. Write "し" in Japanese

    Answer: shi

  21. Write "す" in Japanese

    Answer: su

  22. What do you hear?

    Answer: se

  23. What do you hear?

    Answer: so

  24. Write "た" in Japanese

    Answer: ta

  25. Write "ち" in Japanese

    Answer: chi

  26. Write "つ" in Japanese

    Answer: tsu

  27. What do you hear?

    Answer: te

  28. What do you hear?

    Answer: to

  29. Write "な" in Japanese

    Answer: na

  30. Write "に" in Japanese

    Answer: ni

  31. Write "ぬ" in Japanese

    Answer: nu

  32. What do you hear?

    Answer: ne

  33. What do you hear?

    Answer: no

  34. Write "は" in Japanese

    Answer: ha

  35. Write "ひ" in Japanese

    Answer: hi

  36. Write "ふ" in Japanese

    Answer: fu

  37. What do you hear?

    Answer: he

  38. What do you hear?

    Answer: ho

  39. Write "ま" in Japanese

    Answer: ma

  40. Write "み" in Japanese

    Answer: mi

  41. Write "む" in Japanese

    Answer: mu

  42. What do you hear?

    Answer: me

  43. What do you hear?

    Answer: mo

  44. Write "や" in Japanese

    Answer: ya

  45. Write "ゆ" in Japanese

    Answer: yu

  46. Write "よ" in Japanese

    Answer: yo

  47. What do you hear?

    Answer: ra

  48. What do you hear?

    Answer: ri

  49. Write "る" in Japanese

    Answer: ru

  50. Write "れ" in Japanese

    Answer: re

  51. Write "ろ" in Japanese

    Answer: ro

  52. What do you hear?

    Answer: wa

  53. What do you hear?

    Answer: wo

loading your study session...